19-08-08

VISSAUS

  

Ingrediënten

 - 2 visbouillonblokjes

- 1l water

- Citroensap

- 2,5dl witte wijn

- champignons steeltjes

- 1 ui

- 1 teentje look

- vis / garnaaltjes

- 2 dl room

- gemalen kaas

 

Daar gaan we

 - Laat het bouillonblokje oplossen in het water samen met de witte

  wijn,citroensap, de in stukken gesneden ui en een lookteentje

- Laat ongeveer tot de helft inkoken

- Visbouillon zeven

- Pocheer de vis en laat terug wat inkoken

- Het kookvocht wat opdikken met bloem/boter

- Room toevoegen en op smaak brengen,

- Vuurvaste schaaltjes vullen met de vis en de garnaaltjes

- Saus erover

- Afwerken met gemalen kaas

- Gratineren in de oven

 

20:29 Gepost door ons kookboekje in BIJGERECHT | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.