04-08-08

TARTINE RUSSE

 

Ingrediënten

 Koekjes:  - 150 gr solo

                 - 150 gr bruine suiker

                 - 150gr bloem

                 - 1 eiwit

 

roomboter: - 150 gr bloemsuiker

                   - 150gr echte boter

     

voor mokkacrème: wat nescafé bij de roomboter

 

Daar gaan we

 - solo  zacht maken (eventueel lichtjes smelten)

- samen kloppen met de bruine suiker

- voeg daarbij de bloem en meng goed

- voeg het opgeklopt eiwit bij

 

- smeer 2 bakplaten in met boter

- het deeg daarover verdelen ongeveer 2 mm dik

- 20 min bakken in een voorverwarmde oven van 175°

 

_ ondertussen de echte boter romig roeren en de gezeefde bloemsuiker

  ( + eventueel nescafé) toevoegen en alles goed mengen

 

- als het deeg uit de oven komt direct deze in strookjes snijden en op een

  rooster leggen

 

- daarna de roomboter tussen 2 koekjes spuiten

20:15 Gepost door ons kookboekje in DESSERT | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

tartine russe

Gepost door: nele | 06-10-11

De commentaren zijn gesloten.