25-07-08

GEVULDE CANNELLONI

 

Ingrediënten

 - 250 gr gehakt 

- 1 ei

- 60 gr Parmezaan

- 125gr diepvrieserwtjes

- wat paneermeel

- klontje boter

- 1 liter pasata

- 1 ui

- 3 teentjes verse look

- Italiaanse kruiden = vergelijkbaar met spaghettikruiden

- basilicum

- bouillonblokje-rund,

- cannelloni (Barilla = 16 rolletjes)

- 500 gr Ricotta kaas

- pijnboompitten

 

Daar gaan we

- meng het gehakt met het ei, de  Parmezaanse kaas ,de diepvrieserwtjes

  en wat paneermeel

- vul de cannelloni met de vulling en doe ze in een geboterde vuurvaste

  schotel

- fruit de gesnipperde ui en look glazig in  de boter, doe daar dan de

  pasata,  Italiaanse kruiden, basilicum en het  bouillonblokje bij en laat

  30 min  pruttelen op een zacht vuurtje.

- giet de saus over de cannelloni en verdeel daarover de Ricotta kaas.

- ongeveer 30 minuutjes in de oven op 180°

 

- bak ondertussen de pijnboompitten in een pan  op een matig vuurtje en

  laat ze al roerend lichtbruin worden 

- strooi ze net voor het opdienen over de cannelloni.

13:45 Gepost door ons kookboekje in HOOFDGERECHT | Permalink | Commentaren (0) | Tags: cannelloni |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.