21-07-08

ROMIGE WORTELSOEP MET KERRIE

 

Ingrediënten

 - 2 koffielepels margarine

- 50 gr ui fijngehakt

- ½ teentje knoflook

- 2 koffielepels bloem

- 250 ml water

- 150 gr wortels in plakjes

- 1 kippenbouillon tablet

- ½ koffielepel kerriepoeder

- 125 ml magere melk

- peper en zout

 

Daar gaan we

 - margarine in pan ui en knoflook ongeveer 2 minuten fruiten

- bloem er over en vlug alles door elkaar roeren

- 1 min al roerend bakken

- water er langzaam bij + wortelen, bouillontablet en kerriepoeder

- aan de kook brengen

- zachtjes ongeveer 20 minuutjes laten koken

- soep pureren en melk, z en p toevoegen

- niet meer koken

17:30 Gepost door ons kookboekje in SOEP | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wortelen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.