20-07-08

ZOMERHUTSEPOT

 

Ingrediënten

- 350 gr geschilde aardappelen

- 2 middelmatige uien

- 350 gr bonen

- 250 wortels

- 200 gr diepvrieserwtjes

- 25cl solight room 5%

- mosterd

- boter (bakken en braden)

- peper en zout

- beetje kippenbouillon

 

Daar gaan we

 - uien, bonen, wortelen  en de blokjes of schijfjes  aardappelen stoven

- doe daarbij 4 soeplepels mosterd

- beetje kippenbouillon toevoegen

- 25 min op 't gemak laten stoven

- voeg de erwtjes en solight room toe

- laat opnieuw 15 min verder pruttelen

- voeg  volgens smaak nog wat mosterd bij en breng op smaak met p & z

15:05 Gepost door ons kookboekje in BIJGERECHT | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hello Welkom in blogland groetjes Marc

Gepost door: Cadillacman | 22-07-08

De commentaren zijn gesloten.