20-07-08

TORTELLONI IN KIPPENBOUILLON

 

Ingrediënten

- 250 gr tortelloni gevuld met  ham

- 1l kippenbouillon  (2 blokjes)

- 1 dl light room

- 1 dl droge witte wijn

- 1 teentje knoflook

- 1 eetlepel olijfolie

- 20 gr gemalen parmezan

- 50 gr kervel of peterselie

- peper en zout

 

Daar gaan we

- fruit de gepelde en fijngesneden knoklook glazig in de olijfolie

- schenk er de bouillon bij

- breng aan de kook

- voeg de room en witte wijn toe

- roer goed en breng weer tot tegen de kook aan

- doe er de tortelloni bij

- laat 2 à 3 min borrelen

- de tortelloni zijn gaar als ze komen bovendrijven

- kruid soep naar smaak met peper en zout

- vermeng de kervel en de parmezan in een apart kommetje en voeg bij

  de hete soep

15:24 Gepost door ons kookboekje in SNELLE HAP | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tortelloni |  Facebook |

Commentaren

Welkom!!! Dit recept klinkt lekker, ga je blog adres onthouden en als ik dan niet weet wat ik zal maken dan kom ik even kijken op je blog.

Ga zo door en groetjes

Gepost door: Bianca | 21-07-08

De commentaren zijn gesloten.